ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

ΝΕΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ

Νέες ετικέτες ή ανακαλύψεις που ψάξαμε, δοκιμάσαμε και πιστεύουμε πως αξίζουν την επιλογή σας. Η πρόσθεση νέων ετικετών και άλλων προϊόντων είναι συνεχής στην Greece and Grapes και σας τα παρουσιάζουμε με χρονολογική σειρά. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε άμεσα να δείτε νέες εσοδείες υφιστάμενων ετικετών, πρόσφατες ανακαλύψεις που πιστεύουμε ότι θα σας αρέσουν, νέα προϊόντα που επίσης έχουν δοκιμαστεί ή προσεκτικά επιλεγεί. Βρείτε λοιπόν εύκολα ολοκαίνουργιες ετικέτες ή/και εσοδείες που αξίζει να δοκιμάσετε!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Το κρασί για την ομάδα της Greece and Grapes είναι μέρος της καθημερινότητας. Δοκιμάζουμε, επιλέγουμε και σας προτείνουμε κρασιά, αποστάγματα και ό,τι άλλο θα σερβίραμε και στο δικό μας ποτήρι, με γνώμονα την ποιότητα και τη μοναδικότητά τους. Παρ'όλο που τα προϊόντα μας είναι προσεκτικά επιλεγμένα, τα προτεινόμενα είναι αυτά που έχουν κάτι το λίγο διαφορετικό και ιδιαίτερο, που πιστεύουμε ότι καλύπτει πολλά γούστα και αξίζει να δοκιμάσετε. Εσείς δεν έχετε παρά μόνο να απολαύσετε την εμπειρία που απέχει μόνο λίγα clicks από την πόρτα σας.
ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΑ
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

ΜΑΘΕΤΕ

19 Μαρ Σκούρας Σύνορο | Κωνσταντίνος Λαζαράκης MW
John 0 797
Σκούρας Σύνορο: Διαβάστε το πλήρες κείμενο του Κωνσταντίνου Λαζαράκη MW και με ένα κλικ απολαύστε τις χρονιές 2008, 2012, καθώς και την τρέχουσα του 2015 που εξασφαλίσαμε για εσάς!       Ο χώρος του κρασιού εδώ και μερικά χρόνια είναι ο καλύτερο..
12 Οκτ 50GGW: Ανακοινώθηκαν!
John 0 436
  Βρείτε τα αποτελέσματα εδώ        ..
02 Σεπ Οδηγός Απόλαυσης του Κρασιού: Πορτοκαλί Κρασιά, του Γιάννη Καρακάση MW
Yiannis Karakasis MW 0 698
Οδηγός Απόλαυσης του Κρασιού: Πορτοκαλί Κρασιά Του Γιάννη Καρακάση MW      Συνεχίζουμε τον Οδηγό Απόλαυσης που ξεκινήσαμε τους προηγούμενους μήνες με ένα νέο στυλ κρασιού ή, για να το θέσω πιο σωστά, με ένα από τα πιο παλιά στυλ κρασιού που έκαν..
28 Ιουλ Santorini Wine Report: Earth, Wind & Fire
Greece and Grapes 0 740
Santorini Wine Report: Earth, Wind & Fire Nέο ebook για τη Σαντορίνη από τον Master of Wine Γιάννη Καρακάση         Αγαπητοί φίλοι,  Στην καρδιά ενός παράξενου καλοκαιριού ο οινικός μας σύμβουλος Γιάννης Καρακάσης MW, μας επεφύλαξε μία όμο..
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices, special promotions, or any other important messages. http://www.allaboutcookies.org/